+31 (0)6 2422 8344

Omgeving Aruba

Het eiland is 30 km lang en meet op het breedste punt 9 km de totale oppervlakte bedraagt 184 km², en bestaat uit 2 delen… aan de westkust vind je schitterende witte, stille zandstranden en luxueuze badplaatsen en aan de noord kant is de ongetemde kusten vol kloven, spleten en in het wild levende geiten.

Op Aruba is het altijd zomer. Overdag ligt de temperatuur tussen de 29˚C en 32˚C de temperatuur van het water is 25˚C het gemiddelde temperatuursverschil tussen dag en nacht, en zomer en winter is nog geen 4˚C.

Er valt gemiddeld 500 mm regen per jaar dit is in korte buien en meestal in de maanden oktober, november, december, januari. Overigens ligt Aruba buiten de orkaanzone.

Het eiland biedt je het beste… op maar ook onder water. Je kunt er heerlijk genieten van de 9 of 18 hols golfbaan, tennissen, midget golfen, paardrijden wandelen enz. Er zijn vele casino's die je kunt vinden in de grote hotels, maar ook op en onder water gaat er een wereld voor je open om langs de kust met turquoise zee te zeilen, windsurfen, kitesurfen, duiken, snorkelen, waterskiën, waterscooters en nog veel meer te doen of te huren.

De hoofdstad van Aruba, Oranjestad moet je gezien hebben. Kleine straatjes, fel gekleurde huisjes met veel winkels en eet en drink gelegenheden.

Kom eens heerlijk genieten op het tropische eiland Aruba!

Contact

Samantha Duijkers
Topaz 25 - Aruba
T. +31 (0)6 2422 8344
E. samanthaduijkers@kpnmail.nl 
I. www.huis-huren-aruba.nl


Copyright © 2005-2016. Huis Huren Aruba - All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Powered by Xenodesign